VERZENDEN

Dressy wil jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis afleveren. Als je op werkdagen voor 14:00 uur je bestelling plaatst dan versturen we het diezelfde dag nog! Met een beetje geluk heb je jouw pakje de volgende dag al in huis. Als je in het weekend een bestelling plaatst of buiten België woont moet je extra geduld hebben.

VERZENDKOSTEN

De standaard verzendkosten zijn € 4,99 voor België en € 5,99 voor Nederland. Boven de € 75,00 sturen wij het pakketje gratis (België en Nederland) naar je op!

VERZENDBEVESTIGING

Zodra we jouw pakketje hebben verzonden krijg je een verzendbevestiging toegestuurd!

AFHALEN IN DE WINKEL

Ben je in de buurt en wil je graag je pakketje kosteloos komen ophalen in de winkel? Dit kan elke dinsdag, donderdag & zaterdag tussen 17:00-18:00.

 

RETOURNEREN

Heb je het artikel ontvangen maar is het toch niet wat je in gedachten had? Download het retourformulier hier. Zorg ervoor dat deze volledig ingevuld is en voeg deze toe bij je zending.

Let op! Zorg dat de artikelen voldoen aan onze retourvoorwaarden, anders kunnen we je retour helaas niet verwerken.

Dit wil zeggen:

  • De producten moeten in originele staat zijn (niet gedragen of gewassen en onbeschadigd zijn) anders kunnen wij deze niet terugnemen
  • Als het roze beveiligingslint verwijderd/doorgeknipt is kunnen we deze niet terugnemen
  • Het artikel moet voorzien zijn van de originele labels
  • Solden artikelen kunnen niet worden geretourneerd
  • Juwelen/sieraden kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd
  • De kosten van retourzending zijn voor de consument

Vervolgens kun je de retour op eigen kosten terug sturen naar Stadsplein 31 , 3600 GENK. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

We zullen het aankoopbedrag verzendingskosten niet inbegrepen binnen de 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Retourneren is altijd op eigen risico! Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Je kan best je retourzending met een track & trace code opsturen, zo heb je altijd een bewijs van de zending.

RUILEN

Wil je het artikel ruilen voor een andere maat?

Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe bij je zending. Vervolgens stuur je de retour (op eigen kosten) terug naar ons adres in Genk. Bij ontvangst van je retourzending sturen we je het gewenste artikel terug op, indien deze nog op voorraad is en de retourzending voldoet aan onze retourvoorwaarden.